Instalace, nastavení a další problémy
Synchronizace kontaktů a kalendáře
Dobrý den,
uvažuji o 602Office jako náhradě MS Office a chci se zeptat na možnost synchronizace kontaktů, kalendáře a úkolů mailového klienta s mobilním telefonem (SonyEricson PC Suite). Je možné toto využívat?
Děkuji.
Datum
Dobrý den, možná se ptám hloupě, ale nevím jak vložit do dokumentu aktuální datum přes klávesovou zkratku. Doposud jsem používal MS Office, kde jsem datum např. v Excelu vkládal pomocí Ctrl+°.
Děkuji za odpověď
Hromadná korespondence elektronickou poštou
Mám 602Office nainstalovaný z originál zakoupeného CD.
V průvodci hromad. koresp. nelze zvolit TYP dokumentu -> zpráva eln. pošty.
Níže na kartě průvodce je text -> Ofifce nenalezl aplikaci Java Mail.........atd..
Při instalaci programu jsem však JAVU nainstaloval a i ve výpisu programů mám Java 2 Runtime Environment.
Tak jakto že to nejde? A co stím udělat aby to šlo?
Mám op. sys. WinXP Media Center
Díky za rady.
slovnik
Nemozem za ten svet donutit office 602 aby pouzival slovnik. Moj postup instalacie. Nainstaloval som plnu verziu 602Office ktoru ste mi mailom poslali. Nedavno som preinstaloval pc tak som sa tesil ze na ciste pc nahodim uz len O602. S prekvapenim som zistil ze slovnik nejde (ked som mal starsiu verziu tak to fungovalo - ale pred tym som pouzival open office a potom som si zakupil 602). Na strankach open office som nasiel ze je potrebne dolozit slovniky. Skusil som to, ale niakym sposobom nejde to nakopirovat do tej zlozky (...share/dict/ooo/) stale mi napise ze nemam na to opravnenie. pocitac pouzivam sam takze opravnenie by som teda mal mat.